PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Thursday, May 28, 2009

oBsEsi~

korang tgk tak citer OBsesi~
erm yang citer lisa surihani berlakon 2>
slot samarinda tv3~
ok~ aku bukan nak citer sal citer 2
nak cakap sal..benda yang aku tak boleh nak buang
dary aku kecik smpi ke besar~ n da nak tua da pun ..
tapy gule2 lagy tue...:0
aku sangat obses kepada benda ni..
cam korang jady addicted dekat quiz2 dekat fb 2
sampai tak stdy
peah yang baca blog orang n die baca sumer link yang ada
dekat blog 2~sampai die tak stdy~wei doktor g stdy ye..
ko da janji ngn aku nak pose sehari tak baca blog org k~


ha........ni lah benda yang aku obses giler
an.an.an..DORAEMON~


ok~ ni sume patung2 comel
yang belakang 2 doraemon ikut zodiak cina~
so ne satu tahun korang~aku ular
yang kaler pink 2


ni stationery aku~ mouse,pendrive,
pendrive holder and tempat letak
pen.


nie lak frame gambar,tabung,tempat lotion,
jam loceng..


nie benda yang menyebabkan aku malas nak bangun g kuliah~
blanket,bantal n doraemon or aku pggl dora~

ni benda yang paling aku suke n sayang~
dora!!! yang aku peluk tiap2 malam~hehehe


nie lak tempat letak brg.
aku gantung tepi loker~
macam2 aku simpan
mp4,sikat,sepit rambut n aku nye mousse untuk rambut

so~
kirenye korang tau kan aku ni sangat obses ngn doraemon~
smpi ade org cakap~
patut r badan pun cam doraemon~
so what?? asalkan aku hepy..rite.

ada gak cakap aku cacat,minat doraemon.
aku selak gak buku pkk tgk dekat kanak2 bekeperluan khas..
takde pun wei~ so,
sape cacat skang?hahahaha

aku ngh berusaha buang sket2 obses aku kepada doraemon ni..
wat masa ni aku sedang berusaha k
aku nampak brg doraemon pun
aku jeling jerk...hehehe..
or perlu ke aku pose gak cam peah>>

3 comments:

fara zahyra said...

waa
ko mmg sgt obses sue :)

amalina wahida said...

okeyh2!!
frame tuh aku bg tau..hahaha nk jugak enterprem..

hhehehe..

nursuhaila said...

hehehe
kan farah kan
aku ngh berusaha ni
amal tahkz hadiah 2 k

Followers