PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, May 25, 2009

One More 1 go~

Finally~
exam aku da nak abih da

semalam aku baru balik dary p.d
jumpa ex-tikl..lamer giler tak jumper dorang~

aku balik dary pudu kol3.30
sampai bp dalam kol 6.30

1st time dalam idup aku,aku rase hepy sangat
jumpe pintu gerbang ipgm aku~
macam nak sembah jer pintu 2 wei~seyes

penat tak terkata la wei~
aku da la tak baca langsung buku
g reunion konon2 bawak buku~haram nak baca

balik tu badan aku da sengal2
macam orang tue
duduk tak kena
baring tak kena
aku merengek cam adek aku yang darjah 3,penat balik dary jalan2
(wat helah tak nak g sekolah)~adek kowang ader wat cam2 tak~tapy mak aku tak layan..hehehehehe..

ha~macam 2 r behave aku semalam



nak stdy satu pun tak masuk~
sian member aku~die nak stdy aku kaco die
sampai aku merajuk la ngn die
sory ye~ :0 ( tak sengaja)

aku tutup buku dan terus tido~
pagy tady aku bangun awal n aku stdy spot
lantak r kua ke tak~aku nekad..spot gak

masa exam tady~alhamdulillah~ semunye kua...
thankz k dekat member saya yang bek haty 2~
erm n esok~aku hope spot gak kua~
pas2 aku da MERDEKA~

2 comments:

amalina wahida said...

mmg spot pon yg kua..
dn aku g buat PENYATA RAZAK!!<-- sambil mentertawakan diri sendri..

nursuhaila said...

hahaha~
aku lak~ rahman talib

Followers