PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Thursday, May 28, 2009

pic2 konvokesyen iptho


baju purple k~
brown next time k gule2~






ni la IpGM kTHO~






testing camera~hehehehe




lecture2 kami~ kalo masuk fb or mys ni boleh

tag pic2 nie




kalo aku sorang pun my mama da penin pale~

just imagine if i have twin~hehehehe :))




erm~ penat sangat ker~

da r sampai sama ngn vip>>




makan2 yummy~




erm~ macam bese room8 sejaty ku ini cam aku gak
pantang ader camera>>>
erm konvokesyen ni wat dekat hotel katerina~
ni 1st event besar iptho yang aku ngada2
nak join or lebey tepat lagy capap k~
aku ingatkan kpli batch k.nik. dats why aku join~
rupenye kpli batch january 08~ x bape besh~
neway~ lots of experience aku dapat~
camne nak handle majlis2 besar camni~
tapy kan..kalo g sabah or serawak yang pedalaman 2
yang p3 punye..ala elaun 1500..macam best je dengar kan
padahal......letrik xde wei..memang tak pyh gosok baju
air amek air ujan or sungai..ade akak 2 cakap die cedok2 air..dapat ikan,,
so,
kalo aku g ,xpayah g pasar kan..just cedok je air~
hehehehe..sue lambat lagy
lagy 4 taun~ lamenye wei aku dok dkt b.p ni
silap2 sampai bp jady b.p.b
hahahaha~
x kire next elaun~
gule2 kena blnje gak
perjanjian tetap perjanjian k~

No comments:

Followers