PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Tuesday, May 12, 2009

ReUniON???

ok for ex Tikl~
sesaper nak g reunion
g la yer
dekat pd 3 hari 2 malam
100 termasuk makan,minum,makan,and bbq~
yummy
ader band yang nak perform
tarikh 22,23,24 hb 5
hahahah~
padan muker saya tak dapat g final nye pasal
ok..
saya da muler fed-up
1st: da la tak de life dekat maktab nie
2nd: elaun kena songlap~ k...nasir..we need 2 talk
3rd: hari guru celebrate time cuty k SABTU. extra sleeping time (est) aku tak de k.
4tH: oK la...ak bakal guru kan.takpe la berkorban est ak..
tapy yang aku tak leh terime
sukaneka~ korang dedulu masa tadika ader sukan kan
bawak bola ping-pong dalam sudu plastik
ingat tak?
ha...macam siot tak..
korang nak tau~
aku nye kelas kena handle benda 2
so skang
saper yang akan jady siot nanty
haa..itu kiter kena tunggu
da la cuti tak same ngan member2 len
same ngan dak sekolah
takkan la nak kua ngan dak2 sekolah~
huhuhu...exam lak bakal tiber
tapy aku semakin jauh dengan istilah stdy..
falsafah???
yang langsung tak pernah belajar..k aku tipu
lecture 2 masuk tapy die ajar macam tak masuk
die blh tanya dekat kelas..
ApA Itu FALSAFAH?
ada yang berlagak pandai menjawab ' falsafah ialah pegangan, benda yang baik'
lec tu balas....'kalo begitu lanun ader falsafah, maknenye falsafah lanun tu baik la?'
semua orang diam membisu............
kemudian...
bertubi2 memberi jawapan,lecture itu hanya memberi senyuman sinis....takde ucapan betul @ tidak..
ok..
aku da mula bosan...kring~~~ loceng bunyi...masa da abih
ne ader..kowang ingat ni sekolah ker huh???
masa da time..
tapy sampai skang aku masih tak tau aper itu FALSAFAH..
so,,
wahai kawan yang bijaksana..
aper itu falsafah..
da tu suhaila~ g baca buku~

2 comments:

amalina wahida said...

akoo jadi org 1st follow jadi org 1st komen..hahahaha..
nmpk sgt baru buat..hahah





p/s: kenapa nama kamoo suhaila? =P

. . . h u s n a . . . said...

hehe.. da de blog da.. :)
besaba la yer.... len2 kali de lg reunion...

Followers