PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, May 25, 2009

ReUniON~besh


heheheh
nak capap gak gambar~heheeheh




nie la dak2 pempuan yang g reunion



olla~
aku baru je abih paper tady~esok ader lagy satu k~(jgn nak malas)
erm~ reunion~memang besh~

gambar2 dekat bawah n atas 2 da menceritakan segalanya kan~
just aku nak cakap thankz dekat intan n pakwe die wama coz sudi jemput aku dekat ktm nilai~

ogy coz anta aku ke pudu~kalo tak aku x jawab exam wei~

n semua kawan2 aku..aku hepy sangat wei~
hope pasni ader yang nak organize lagy camnie~
so,pe lagy da upload gambar kan, g r baca buku!!!!!
esok ader satu lagy paper~

p/s: thankz ye wak untuk soklan spot ptv~ :0

3 comments:

Ivo Serentha and Friends said...

Congratulations for the photos, I encourage you to photoblog, http://photosphera01.spaces.live.com

Greetings from Italy, good luck

Hello, Marlow

Dreamer said...

woi..sempat lagi pi reunion tuh..cih, ni bukan giler exam lagi ni..gile kentang pun dah xleh dah..cuma leh cakap gile kerbau dah ni...ceh~

amalina wahida said...

giler kerbau??
mcm mana rupa kerbau bila jadi gilerr eh??

Followers