PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, June 22, 2009

musim buah-buahan

ok~ nie aku nak tunjukkan kawasan sekeliling umah aku..
mungin tak sehebat dekat cheras or jb
tapi aku hepy as long ada tempat berteduh
so..kebetulan aku balik ri2 musim buah dekat umah


nie la umah saya

nie bkn buah.aku tak pasti die ni kump pe
ni la jering..erm aku xsuker benda ni


ni lak abang rambutan.
pulasan

nie pokok manggis..buah kesukaan aku


nie la rebung..

actually,banyak lagy gambar
dekat umah aku ader langsat,
belimbing,nanas n pokok rambutan
tapy aku just tunjuk sket jer..

masa cuty ri2 sume aku makn
kecuali manggis..sebab kera curik...
da r buah febret aku..
makan r jering ker..
ni g amek manggis lak
kalo tak dulu,
aku siap boleh bawak balik bp lagy buah manggis
satu beg besar yang tarik 2
bawak nek bus je
hehehe
ingat balik..klaka la lak

erm ni la kawasan umah aku..
nie kampung ayah aku.
dekat jenderam hulu,dengkil dekat2 ngn sepang

so..
saper kater dok kampung or sepang tak besh??
erm banyak kelebihannya taw..
hehehe..
ok len kali aku tunjuk pic
kampung mama aku lak

No comments:

Followers