PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Friday, July 31, 2009

HaHa~... pelajar harapan~


hahaha~
ni la bag yang ak baru beli sampai turun assembly (nunjuk nye sal)
senang~ semua kaler ader....
senang nak matching ngn baju kurung or t-shirt..
patung 2 lak name die balqish~

masa khsr pg tady (kajian kurikulum kem.hidup sek.rendah)
ak memberikan seluruh komitmen aku kpd subjek ni :0
abih kelas..ni la hasil nota aku...

tada~



ni la hasil ak~

kajian kurikulum nursuhaila zaini (nsmz)
hahahahaha~



  1. doraemon... ak kan suka doraemon...ak ni macam doraemon cume ak ni doraemon yang tinggi..hahahahaha~
  2. mata aku sepet,gigi depan jarang skit (nk pakai benda ikat gigi 2 abg sepupu aku x bagy)...sewel..hahahaha...ak ni kn suker merapu sket..(banyak kot)
  3. ak lukis gambar balqish..xtau r same ke tak (ak x pandai lukis k)..rambut ak nipis..(rambut patung 2 kan sket) tapy hair stylish ak xpndi ckp melayu..die ckp rambut ak kosong...erm..tinah lak die cakap rambut banyak...isk3..(tala betul ooo)
  4. suke nangis..hehehe..even ak ni suker merapu n gelak dpn kawan2 ceria terlebey ,tapy ak suke nngs..(dpn kwn2 ak)..tapy ak ni sedey time 2 je...pas2..ok balik..so,bgy ak nngs 2 blh ilangkan stress ak..
  5. name aku nursuhaila,ada yg pggl suhaila,lala,lola,shella,ila..nur je xde org pnh pggl..kasih 2 hanya arwah n kak ann je yang pggl..
  6. aku suker warna biru..tapy skang muler minat kaler pink..so ak suker 2 kaler ni...tady nak pakai pen pink..tapy xde..kai r warne merah..
  7. LoLIpOp...my SyMbOL..always happy...never give up...my life is colourfull.even sweet,sour,bitter or etc..i ll try 2 overcome it..

so,,,

2 r kajian kurikulum nsmz...hahaha~ak da bosan kelas 3 jam..(budget xde kls)

No comments:

Followers