PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, August 31, 2009

aLaHai....MaKTaB kU SaYaNG

isk...
da xtaw nak gtaw perasaan aku skang
MaRaH??GeRaM??
dulu my space kena blok..skang ni
FACEBOOK lak!!!!!!!
da r member ramai dekat fb....
bkn 2 je...semua r kena blok..
fs,tagged,hi5,twitter,
yang chat box ak dekat tepi ni pun kena blok gak...
so,,,
kengkawan..pasni kalo nak coment pe2
coment dekat post je k..
eeeee...
abih r life ak camni..

2 comments:

ahsfantasy24 said...

lorh..
wireless ek?..
hehe sbor2..

PBM said...

salam...

tujuan ambo melintas ni cuma nak gelak je...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH....

aduih..penat dah gelak...biasala kan? untuk kebaikan bersama. Maklumlah, takut disalah gunakan oleh pihak2 yang tidak bertanggungjawab. So, terpaksa disekat. Jadi kalu nak browser anti-school net, aku ada...guru besar sekolah Peserai bagi. Haha, selamat kembali ke alam IPGMku Syurgaku...wahahaha

Followers