PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Tuesday, September 29, 2009

SoRY 4 being late


hehehe
aku di tag lagi oleh sahabatku...cik cikin
thanx k 4 award..
Apa yg perlu dibuat:
Put this badge in your awesome blog
Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
Make sure you put the recipients' names here, along with their links
Let them know about this
amalina member aku dekat maktab ni...kami da berkawan sejak mule masuk maktab ni...
da sering merapu benda2 yang merepek jerk.
dekna my lovely junior..hehehehe..hope u have time 2 answer my tag dear...
ishiko junior aku gak dekat ipgm..slalo meluahkan rasew bosan die dok dkt maktab ni....
ryu sahabat dary ipgm.
kak peah kakak aku yang merupakan hot mama..skang nie pening pale melayan telatah anak2 die yang semakin membesar..hehehehe..
muaz rakan bloging yang baru aku kenal gak..and for sure award ni xde kaler pink k..
izni hehehe..kawan aku masa tikl...aku slalo marah die sebab tak makan ubat,,,die pun sama gak marah aku x makan ubat..last2 due2 x makan...suker layan aku biler aku merepek tak tentu arah..hehehehe
rahman kawan kelas masa dekat tikl..hehehe..aku xtaw r die jawab atau tak tag aku ni...
green sahabat bloging yang sangat baik hati..bagi aku kad raya siap dapat gift yang chomey lagy..thnx..saya gantung hadiah kamo di mp4 saya...
fiq die nie member aku dary ipgm kti..member tuka2 soklan spot...die baru je ber bloging...so,ak bagy ko award ni k fiq..ko terpengaruh ngn aku erk bloging ni...
tag kedua; soalan-soalan cepuemaslah::::::::::
1. rumah idaman :-pe2 je asalkan aku boleh berteduh and selesa,xde r nak bermewah-mewah.. 2. kereta idaman anda?-kereta idaman???kalo mengidam pun..xdpt nanty susah..org tua2 kata nnty anak lahir air liur meleleh..hahahaha(ok stop merepek sue)
3.handphone idaman anda?-i phone(kalo ni ngidam xpe:0 )
4.awek/bf idaman korang?
-erm...ni lagi payah kalo ngidam ni..berat ni berat...hehehehe..belum terpikir lagi...
5.tempat yang ingin anda kunjungi
oooo..manyak ooo...dalam malaysia pun x abih pusing lagy..johor pun sama..jb pn aku x abh pusing..hehehe..asyek2 jb...
ak nak g ne2 je asalkan tempat2 ader view yang cantek n ak ni cam minat gak r ngn aktiviti dasar2 laut...scuba..so,tempat yang de laut kot..tapy cantek taw..buruk xnak....

1 comment:

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

Followers