PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, October 5, 2009

pLZ r...kite BKn BdK2 aGy K...

eeee.
pe korang rase if
kowang just dok dediam...
tetibe
kowang dapat sms
yang berbunyi...
plz....leave HE alone,he's mine now!!!!
or....
tolong~ jgn kacau die!!!!!!!!!!!!
ok....
kalo ak ter'kaco' or ter anything r.....
its ok...
plz accept my sorry
but
nie da kes lebey nie wei
kalo biler ak wat bodo....
boleh lak
ko balas
'eh,cakap syg sgt ARWAH pakwe ko,
yang gatal2 kaco pakwe aku saper soh'
(tulisan yang aku tulis ni sama cam msg ak dpat)

ok...
cik adek ku yang berdarah muda(cpt marah r konon~)
aku taw ko ni in love with him
n ko konon2 nya sayang sgt ngn die kan....
dan takut aku RAMPAS kan...
so,,
pe kate ko simpan pakwe ko 2 dalam poket elok2....
puas aty ko???????

ko nak cakap aku...boleh~
manusia sumer wat kesalahan kan,,,,aku pn da mintak maaf..
tapi yang ko nak babit
orang yang dah takde sape soh.......

lagypun sape carek saper..'ada ak layan'..
kalo ko wat pale angin ko x tentu pasal 2....
sape pun x tahan ngn ko..ok!!!
and for HE....
jaga awek k...

kalo die tak boleh ko da best frends...
so,
paham2 k...
ak x suke dituduh2 x tentu pasal...
and
LEAVE ME ALONE...
I dont want wasting my tears,....
im trying 2 be a strong person....

and cik adek...jgn risau...
kalo da xde saper pn...ak xkan rampas ok...
dats not me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and 1 more thing,kiter bkn bdk2 lagy
nak sound org xtentu pasal,marah2.....

3 comments:

norashikin rahmat said...

salam sayang, cik suhaila yang manis :)

cuba senyum. perempuan yang takut hilang pakwe gitu maknanya too deperate to have one. so, takyah layanlah.kalau dilayan makin teruk plak jadinya, nanti kita yang melayan pun sama bodo macam dia.

padan muka dapat pakwe gatal. ekeke~ sue, jangan menangis sebab mende bodo ni. gelak je teruss.. hehe~

norashikin rahmat said...

er..lagi satu..
cakap kat dia, dahlah english berteraburr, bersepah..
'leave HE alone'?
huh.
the right word is him.
ala sue, kumbang busuk memang bersepah. sebab hinggap kat bunga busuk.

nursuhaila said...

erm thankz sgt2

Followers