PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Thursday, May 28, 2009

oBsEsi~

korang tgk tak citer OBsesi~
erm yang citer lisa surihani berlakon 2>
slot samarinda tv3~
ok~ aku bukan nak citer sal citer 2
nak cakap sal..benda yang aku tak boleh nak buang
dary aku kecik smpi ke besar~ n da nak tua da pun ..
tapy gule2 lagy tue...:0
aku sangat obses kepada benda ni..
cam korang jady addicted dekat quiz2 dekat fb 2
sampai tak stdy
peah yang baca blog orang n die baca sumer link yang ada
dekat blog 2~sampai die tak stdy~wei doktor g stdy ye..
ko da janji ngn aku nak pose sehari tak baca blog org k~


ha........ni lah benda yang aku obses giler
an.an.an..DORAEMON~


ok~ ni sume patung2 comel
yang belakang 2 doraemon ikut zodiak cina~
so ne satu tahun korang~aku ular
yang kaler pink 2


ni stationery aku~ mouse,pendrive,
pendrive holder and tempat letak
pen.


nie lak frame gambar,tabung,tempat lotion,
jam loceng..


nie benda yang menyebabkan aku malas nak bangun g kuliah~
blanket,bantal n doraemon or aku pggl dora~

ni benda yang paling aku suke n sayang~
dora!!! yang aku peluk tiap2 malam~hehehe


nie lak tempat letak brg.
aku gantung tepi loker~
macam2 aku simpan
mp4,sikat,sepit rambut n aku nye mousse untuk rambut

so~
kirenye korang tau kan aku ni sangat obses ngn doraemon~
smpi ade org cakap~
patut r badan pun cam doraemon~
so what?? asalkan aku hepy..rite.

ada gak cakap aku cacat,minat doraemon.
aku selak gak buku pkk tgk dekat kanak2 bekeperluan khas..
takde pun wei~ so,
sape cacat skang?hahahaha

aku ngh berusaha buang sket2 obses aku kepada doraemon ni..
wat masa ni aku sedang berusaha k
aku nampak brg doraemon pun
aku jeling jerk...hehehe..
or perlu ke aku pose gak cam peah>>

pic2 konvokesyen iptho


baju purple k~
brown next time k gule2~






ni la IpGM kTHO~






testing camera~hehehehe




lecture2 kami~ kalo masuk fb or mys ni boleh

tag pic2 nie




kalo aku sorang pun my mama da penin pale~

just imagine if i have twin~hehehehe :))




erm~ penat sangat ker~

da r sampai sama ngn vip>>




makan2 yummy~




erm~ macam bese room8 sejaty ku ini cam aku gak
pantang ader camera>>>
erm konvokesyen ni wat dekat hotel katerina~
ni 1st event besar iptho yang aku ngada2
nak join or lebey tepat lagy capap k~
aku ingatkan kpli batch k.nik. dats why aku join~
rupenye kpli batch january 08~ x bape besh~
neway~ lots of experience aku dapat~
camne nak handle majlis2 besar camni~
tapy kan..kalo g sabah or serawak yang pedalaman 2
yang p3 punye..ala elaun 1500..macam best je dengar kan
padahal......letrik xde wei..memang tak pyh gosok baju
air amek air ujan or sungai..ade akak 2 cakap die cedok2 air..dapat ikan,,
so,
kalo aku g ,xpayah g pasar kan..just cedok je air~
hehehehe..sue lambat lagy
lagy 4 taun~ lamenye wei aku dok dkt b.p ni
silap2 sampai bp jady b.p.b
hahahaha~
x kire next elaun~
gule2 kena blnje gak
perjanjian tetap perjanjian k~

purple Or Brown

hurm...
2 morrow konvokesyen iptho..
aku jady pemberi cendera mata untuk majlis nie
penin la~ asal nak pilih baju pun susah~
purple ke brown~
hehehehe
tetibe ade org soh aku kai kaler kelabu~ then aku realised aku xde baju kaler kelabu~
okay nanty saya g shoping kaler kelabu k~

hehehe
neway ada gak yang ngh hadapi exam
disaat2 kiter gembira ngn member2...
patut r tak 0n9.ingtkan da kalah...hahahaha
good luck k :0 ( nie ikhlas tau gule2)
sayang iptho~ ahaksz
so gule2
da decide nk g ipgm ne??
kalo iptho abh exam awal...
hehehehe


finally
kaler purple k~

Wednesday, May 27, 2009

gule2~ jangan balik K.L k~

erm...
aku sakit aty
wei batu pahat ni kampong sangat ke wei~

tak kan...wayang sampai 3~ gsc,mbo.big cinema

so,,kire orait r kan dary segamat or benut

xpayah r nak banding ngn kl or JB k~
ikut perjanjian aku~
ader orang kena blanje aku,sal spot 2 kua~

die skang nie cakap tak nak
sal pe???
ha..sal die kater bp xde bandar~
die cakap die nak b.p cam JB>>> ade ke patut wei~
kalo cam2 nanty bp jady bpb la erk ( batu pahat baru) hahahaha

die cakap die sayang JB die

so skang~
gule2~ jangan balik KL
dok dkt JB smpi sem break abh..
ok~

nanty amal da bawak kete die
aku nak ajak g bom IPTI 2
padan muker gule2
tgk die nak dok ipgm ne~

Tuesday, May 26, 2009

horAY~ eXam Da Abih~


okay~ gambar nie tak capap sangat kan~


b4 exam gerko~ 1st paper~ t-na room8 ku syg




muke cam da gerenty blh jawab jerk~

kitorang mmg suker amek gambar

da abh da exam~ amek gambar lalalala~

last paper~ rbt ~yeay~ da abh


kad metrix iptho~ cantik tak ~ipti nye ne???

bakal2 pendidik~

amal,farah,t-na,wani,ikin,sue
hepynye muker

hehehe
at last penantian bermakna gak k
paper sumer da abh~
tinggal nak lepak2 jap
n balik umah~ yeay
pic di atas bermule ngn 1st paper n ngn last paper~
alhamdulillah..semuanya blh jawab~
just waiting 4 result jerk~ :p
cuber kowang tgk btl2
aper persamaan dary pic2 dekat atas 2
benda ni jady tak sengaja~hehehehehe :))
chayunk kamoo sumer~
n thankz kpd member gule2 ku yang bagy spot~
hehehehehe

Monday, May 25, 2009

ReUniON~besh


heheheh
nak capap gak gambar~heheeheh




nie la dak2 pempuan yang g reunion



olla~
aku baru je abih paper tady~esok ader lagy satu k~(jgn nak malas)
erm~ reunion~memang besh~

gambar2 dekat bawah n atas 2 da menceritakan segalanya kan~
just aku nak cakap thankz dekat intan n pakwe die wama coz sudi jemput aku dekat ktm nilai~

ogy coz anta aku ke pudu~kalo tak aku x jawab exam wei~

n semua kawan2 aku..aku hepy sangat wei~
hope pasni ader yang nak organize lagy camnie~
so,pe lagy da upload gambar kan, g r baca buku!!!!!
esok ader satu lagy paper~

p/s: thankz ye wak untuk soklan spot ptv~ :0

gambar2 time reunion~



bbq~


makan2~








b4 nek banana boat




mandy2~ tan2,kenat,shereen,aku,nawa..




berposing di tepy pantai~



me wif kenat




ne satu kaki saya???

One More 1 go~

Finally~
exam aku da nak abih da

semalam aku baru balik dary p.d
jumpa ex-tikl..lamer giler tak jumper dorang~

aku balik dary pudu kol3.30
sampai bp dalam kol 6.30

1st time dalam idup aku,aku rase hepy sangat
jumpe pintu gerbang ipgm aku~
macam nak sembah jer pintu 2 wei~seyes

penat tak terkata la wei~
aku da la tak baca langsung buku
g reunion konon2 bawak buku~haram nak baca

balik tu badan aku da sengal2
macam orang tue
duduk tak kena
baring tak kena
aku merengek cam adek aku yang darjah 3,penat balik dary jalan2
(wat helah tak nak g sekolah)~adek kowang ader wat cam2 tak~tapy mak aku tak layan..hehehehehe..

ha~macam 2 r behave aku semalam



nak stdy satu pun tak masuk~
sian member aku~die nak stdy aku kaco die
sampai aku merajuk la ngn die
sory ye~ :0 ( tak sengaja)

aku tutup buku dan terus tido~
pagy tady aku bangun awal n aku stdy spot
lantak r kua ke tak~aku nekad..spot gak

masa exam tady~alhamdulillah~ semunye kua...
thankz k dekat member saya yang bek haty 2~
erm n esok~aku hope spot gak kua~
pas2 aku da MERDEKA~

Friday, May 22, 2009

ini Ke YaNg Di nAmaKaN STDY??


nape la aku xpenah dapat rase hasil pokok ni~oh nasib menjadi junior~




kalo ader benda ni besh gak~ nape la tersadai jerk dekat bengkel 2




kalo aku beli moto nie ok tak~


iptho ader ladang naga~ ipti ader kerk??


gambar diatas tu hanya hiasan semata2
yela~ mie bagy komen dekat aku..sue.ko punye blog kena banyak gambar lagy
so....amik nie mie banyak gambar~
n my sweet frenz dary ipti cakap aku mmg suker capap gambar aku..
so, mmg patut pun kan
ini kan blog sayeeeeeee

erm
minggu depan da start cuty~yeay~
padahal dak2 len da lama cuty

wei...memang la besh cuty
tapy per nak wat wei...cuty2 malaysia~ tapy duet aku macam indonesia je tinggal~hahahaha

erm cuty nie.aku nak blaja masak(muke seyes k )
tinah or amal..
aku tau pe kamo fikirkan.. insyaallah..

pas2 cuty nie
nak jaga ayah
cian yoyah...along da lama tak balik~

erm nak kua ngan orang yang disayangi~ :))
hehehehehe
nak beli barang pe yang patut untuk hujung taun nie~

nak crik keje~
kalo sapu daun dekat umah2 orang dapat upah tak wei
ne tau aku boleh beli motor mcm dekat gambar atas 2..
boleh jalan2 g ipti ker..hehehehe
pastu men basikal ngan lyn~ tak pun ngn tomok~wow~
waaa...indahnya dunia~

erm xpun aku nak joging
nak kuruskan badanku yang ramping ini~hahahaha
cakap jerk~ :p

camner pun aku tak tau lagy nak wtper skang~
da pikir untuk cuty
padahal exam lagy 2 paper...
so kena stdy la erk~

esok g reunion~yeay

esok...
ak nak g p.d ngan member tikl
seyes da lama gler tak jumper dorang
wei~ rindu wei dekat korang~

tapyyy
aku nie berlagak seolah2 aku da habih exam~ hahahaha~
lantak la kan....cakap sal exam..aku mmg sakit aty~

bila aku stdy spot yang maktab2 lain bagy masa dekat foundation dulu~
haram~~
satu pun tak kua~

tapi sem nie falsafah,perkembangan kanak2
dary kulit ke kulit aku baca tau~
siap boleh terangkan satu persatu lagy~
perh...jap g bukak soklan~ sebijik wei soklan spot


tension aku~
da r member2 len kedekut tak nak bagy spot dekat kitorng~
biler tanya memanjang jerk cakap ' erm,aku pun x dapat spot wei'
rase macm nak bagy penampar jerk...

kowang yang kedekut 2 wei~
satu je benda nak cakap....
korang nanty kua sama gak cam aku~

jady cikgu kh,bm,bi.....bukan jadi GURU BESAR @ pEGAWAI PENDIDIKAN...

da la tenet x dapat time exam

nak contact member maktab len guna ym pun payah~
semalam bukak ym ader lak member yang tulis shout out....
'xde yang benar melainkan spot'
perhhh...menyirap wei...

gambar2 hari Guru~













ok~ saper nak kek~action jerk~





rbt 3~




sibuk je hakim dekat blakang 2~




bersama2 rakan~ ku sayang


~





kad ucapan~
so, ni la gambar2 semasa sambutan hary guru 2009



Followers