PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Sunday, January 24, 2010

I need 2 change

ape gunenye kawan...
kawan tempat kita meluahkan perasaan
hepy,sedih,duka,cita dikongsi bersama
kita hidup mesty ada kawan
xde sape yang boleh hidup tanpa kawan

aku sendiri pn ramai kawan..
ak sangat hargai dorang
thankz kamoo semua....

kdg2 kawan merupakan cermin bagi diri kita sendiri
kiter xleh nampak kelemahan or keburukan diri kita sendiri
memang fitrah manusia hanya nampak yang baik
tapi tu la gunenye kawan

credit to my frends
sebab pagy tady die tegur perangai aku...
die cakap aku ni kalo marah
memang nampak sangat2 aku marah...
even die pn takooootttt woooo....cam hulk(ni ak tambah )
n biler aku marah,time too nampak aku kasar sgt n xde budi bahasa
memule aku cm nak marah
tapi pikir balik
mmg betul pn.....
thankz sgt2 k :))
aku hargai sangat ko tegur aku...
klo x sampai skang ak xtaw

and i made promise too myself
aku akan berubah...i'll try.....
kepada sesiapa yang pernah terasa aty ngn aku
aku mintak maaf sgt2...tulus dary aty
dosa ngn allah...kite blh mintak ampun dengan allah
dosa ngn manusia,payah kita nak kira...

aku pn da memaafkan org yang pernah buat aku marah
sangat2 or bengang,,,
sebab klo nak org maafkan kiter,kiter kena maafkan org
sape la aku untuk menghukum korang
mungkin aku pn ade wat silapnye...

hopefully...tahun 2010
ni lebih bermakna bagi aku
aku tinggalkan taun 09 yg penuh liku....
sedih....air mata...

No comments:

Followers