PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Monday, July 11, 2011

manusia ni mmg xpernah puas...
bersyukur...

betol takk
memang aku akui aku rindukan sekolah perserai
tempat 1st praktikum aku

but as a future cikgu
tak boleh nak banding2 kan..tol tak
even ahli psikologi pun
ckp yang murid terdiri daripada pelbagai aspek kecerdasan...

eq mereka pun xkan pernah sama
persekitaran pun lain2...

memang last week aku agak down
down dengan murid2 yng ak sendiri susah nak control

salah aku sendiri gak kan
so,
insyaallah
minggu ni...
setelah aku refleks diri aku sendiri

aku akan buat penambahbaikan
aminnn.............

moral of the day :- jadikan kegagalan sebagai mangkin untuk lebih berjaya :)

1 comment:

Anonymous said...

hai su. lama tak bukak ym. :p

Followers