PapAn iTam

cinta itu memang indah...
cinta adalah segala-galanya
tapi cinta pada ibu bapa dan pencipta
itu lebih indah....

Friday, July 22, 2011

Because I'm so stupid and such a fool
My eyes don't see nobody but you
Even though I know you love someone else
You could never know the pain that I felt

You'll probably never have a dream of me
And I know I'm in love all alone
That's why we don't really have memories
In the end, I'll make them all on my own


Bye, bye, never say goodbye
Even though it's not me by your side
I need you , I just can't say it but I want you
I cannot stop wishing for you

Monday, July 11, 2011

manusia ni mmg xpernah puas...
bersyukur...

betol takk
memang aku akui aku rindukan sekolah perserai
tempat 1st praktikum aku

but as a future cikgu
tak boleh nak banding2 kan..tol tak
even ahli psikologi pun
ckp yang murid terdiri daripada pelbagai aspek kecerdasan...

eq mereka pun xkan pernah sama
persekitaran pun lain2...

memang last week aku agak down
down dengan murid2 yng ak sendiri susah nak control

salah aku sendiri gak kan
so,
insyaallah
minggu ni...
setelah aku refleks diri aku sendiri

aku akan buat penambahbaikan
aminnn.............

moral of the day :- jadikan kegagalan sebagai mangkin untuk lebih berjaya :)

Wednesday, July 6, 2011

a DaY wIF sys..

kalo plannn
memang xpernah nak jadi kan
hehehehehe..
dapat gak aku kua ngn adik aku sorang

cian die...
dapat kakak yang bajet taw jalan...
hahahaha...padahal..haram...

sory ek ecah
da r tu...bile nak balik baru amek pic...
xpe la dik..
adik selekeh2 pn...comei gakkk
ahakz....



hahaha..kantoi pegang kunci bilik



love ya...
damn..misz so much ini boodaks....

Followers